SMR Hengerezz hatékonyan

(1 vásárlói értékelés)

7.900 Ft

Mit jelent az SMR, és mire jó ez?

Az SMR a self myofascial release rövidítése, ami a kötőszöveti struktúránkban kialakuló feszültségek feloldását jelenti. A szervezetben található sejtek nem csak úgy lógnak a levegőben, hanem valami egyben tartja ezeket, és ez nem más mint a kötőszövet. Meghatározza a tested struktúráját, szerkezetét, és alakját. Mivel mindent behálóz egészen a sejtek szintjéig, ezért kiemelt szerepe van egészséges testi működés szempontjából.

A mozgásszegény életmód, és az alacsony vízfogyasztás miatt a kötőszöveti struktúra a test egyes területein túl feszes, míg más területeken túl lazává válik. A felborult egyensúly miatt romolhat hajlékonyságod, és gyakran fájdalom is jelentkezhet.

Miért ajánlom az SMR henger rendszeres használatát?

– Nagyon jó stresszoldó hatása van, és javítja az általános közérzeted.
– Megfelelő folyadékbevitel mellett gyorsítja a regenerációt.
– Képes növelni a testtudatod, és a hajlékonyságod is.
– A feszültségek oldásával csökkentheti a fájdalmakat is.

Mit tartalmaz a kurzus?

– 1 intro videó az alapelvekről.
– 13 gyakorlat videó, amikben végig megyek az egész testen, és bemutatom, hogy milyen szögekben tudsz a leghatékonyabban hengerezni.
– Részletes E-book, amiben érhető nyelven megismerheted a miérteket, program javaslatokat kapsz ajánlott ismétlésekkel, haladási sorrenddel stb.
– 2 bónuszvideó, amiben bemutatom, hogyan használod a kis triggerpont labdát.

1 review for SMR Hengerezz hatékonyan

  1. Feyér Bálint (megerősített tulajdonos)

    Lehengerlő! 🙂 Komolyra fordítva: rendkívül hatékony; 1-2 óra tanulással olyan ismeretekre lehet szert tenni, amik nagyban segítik a mindennapi edzést, nyújtást és regenerációt. Abszolút megéri a pénz- és időbefektetést!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

>