Online Tréning

1.) Jelentkezz be egy INGYENES 45 perces konzultációra

Ez egy kötetlen megbeszélés, ahol átbeszéljük a céljaidat, megnézzük, hogy hol tartasz jelenleg, mik a legnagyobb kihívásaid, és hogyan érdemes tovább haladnod, illetve milyen segítségre van szükséged.

;

2.) Programkészítés és Betanulás

Ha tetszik amit amit a konzultáción hallottál, és elindulsz az Online Coaching-ban, akkor jöhet programkészítés és a betanulás!

Végre nem kell YouTube videókat böngészned, és magadtól kitalálni, hogy mi a jó, mi a bullshit. Az utat már végigjártam, ezt csinálom évek óta, tudom mit kell tenni. 

A programot a Te erőszintedhez igazítom. Úgy állítom be, hogy ne legyen túl könnyű vagy megcsinálhatatlanul nehéz se.

;

3.) Nem hagylak magadra, folyamatosan kommunikálunk és segítek

Nincs tökéletesen megírt edzésprogram. Az edzésterv csak egy keret, de azon belül tudunk variálni. Időnként szükség lehet módosításokra, ami nagyban attól függ, hogy haladsz és milyen nehézségekbe ütközünk.

Ebben a szakaszban bármennyi e-mailt, tudunk majd váltani, Facebook Messengeren is elérsz majd és havonta lehetőséged lesz majd online konzultációra is!

Ki vagy ok én, mi a küldetésem?

Ivánchich András

Miért Eddzhatékonyan?

28 éves koromig szinte teljesen kimaradt az erőedzés az életemből. Komoly derékpanaszokkal vágtam bele az edzésbe szóval volt mit bepótolnom az elmúlt 10 évben! 🙂

Az edzésben minden eredményéért nagyon keményen meg kellett küzdenem, rengeteg elakadásom volt, amik közül jó pár sérülést megjártam. Őszintén szólva örülök ennek, mert a mai napig ez késztet arra, hogy folyamatosan a leghatékonyabb megoldásokat keressem az edzés világában.

Ez ma nem egyszerű, mert elképesztő mennyiségű információt találsz fent a neten. A nagy kérdés az, hogy mi az, ami valóban működik számodra? Nem mindegy kitől tanul az ember!

Az én küldetésem az, hogy eligazodj ebben az információ áradatban és lerövidítsem az utadat. Megszabadítalak a felesleges zsákutcáktól és sallangoktól, ha úgy tetszik én lesz a Te információ filtered!

Elfoglalt vagy, kevés az időd, de fejlődni szeretnél? Jó helyen jársz…!

Megmutatom, hogy miként tudsz egyszerre hatékonyan izmot, erőt és hajlékonyságot növelni úgy, hogy ehhez ne kelljen feleslegesen szétedzened magad és jusson időd az életedben más fontos dolgokra is!

Eddz hatékonyan, és érj el kevesebbel TÖBBET!

Ők az én mestereim, akikre felnézek, én tőlük tanulok:

Nekem is van edzőm és folyamatosan képzem magam, hogy mindig a lehető leghatékonyabb módszereket adhassam át Neked. Rájuk felnézek és nagyon sokat tanultam tőlük:

1. Mindful Mover Method
https://www.instagram.com/the_mindful_mover

2. Christian Thibaudeau – Thibarmy
https://thibarmy.com/

3. Dr. Eric Cobb – Z-health
http://zhealtheducation.com/

4. Ido Portal (Ido Portal Method )
http://www.idoportal.com/

5. Christoph Sommers – Gymnastic Bodies
https://www.gymnasticbodies.com/

6. Gray Cook – Functional Movements Systems
https://www.functionalmovement.com/

7. Joel Jamison – Bioforce Conditioning Program
http://www.8weeksout.com/

8. Emmet Louis – The split wizzard
https://www.instagram.com/emmetlouis/

9. Dr. John Berardi – Precision Nutrition
http://precisionnutrition.com

Jelentkezz a konzultációra most